Residence Logo

Nyhetsbrev

Totalrenoverat Townhouse på 3 våningsplan

KONTAKT: Beqo Hoti

Detta historiska Townhouse har nyligen blivit totalrenoverat och är designat för ett bekvämt och modernt boende med högsta kvalitet. Huset ligger 3 minuters promenad från torget i Soller.

Detta historiska Townhouse har nyligen blivit totalrenoverat och är designat för ett bekvämt och modernt boende med högsta kvalitet. Huset ligger 3 minuters promenad från torget i Soller. Boarean på ca 500 kvm består av tre våningsplan: Bottenvåningen har ett stort öppet kök med en härlig umgängesyta för måltider som angränsar till en underbar trädgård med en stor swimmingpool. Trädgården är ett perfekt ställe för avkoppling ifrån Sollers stadsliv och det känns som en oas med den läckra utsikten mot bergen. På samma våningsplan finns ett läsrum och sovrum samt ett badrum. Där finns också en tvättstuga i anslutning till köket. På första våningen finns ett vardagsrum med utgång till en terrass som har en fin utsikt mot bergskedjan. På denna våning finns två ytterligare sovrum som har varsitt badrum i anslutning. Där finns också en köksyta med kylskåp och diskmaskin som kan hålla drycker kalla. Detta är en fördel då terrassen ligger på detta våningsplan. Det finns två trappor som leder upp till andra våningen från vardagsrummet. Den ena trappan leder till upp till ytterligare två sovrum med badrum i anslutning. Den andra trappan tar dig upp till ett sovrum och badrum samt ett vardagsrum med kök i anslutning. Här uppe kan gäster leva och bo frikopplat från resten av huset. Huset har ett garage samt extra parkeringsplats för två till tre ytterligare bilar. Det finns centralvärme och luftkonditionering i fastigheten tillsammans med ytterligare modern intelligent teknologi. Källarutrymmet är rymligt och perfekt för hemmabio, biljardbord eller som lekområden för barn. Fastigheten har en licens för uthyrning.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Spanien

Område: Mallorca

Antal rum: 13

Boarea: 500 kvm

Tomtarea: 681 kvm


Pris/bud: Kontakta mäklare

KONTAKT

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Beqo Hoti

För Beqo kommer kunden alltid först, oavsett vad, och hans engagemang och driv att utföra en exceptionell service är tydligt inristad i hans vardag. Beqo är en strategisk tänkare, och tillsammans med sin affärs- och förhandlingsskicklighet har han byggt upp ett starkt personligt varumärke både i Sverige och internationellt. Han är en driven och hårt arbetande person, och med sin erfarenhet av management och projektledning, kundrelationer, fastigheter, försäljning och marknadsföring, överträffar han allt som oftast kundernas förväntningar på resultatet.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy