- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Totalrenoverat Townhouse på 3 våningsplan

MÄKLARE: Marléne Cedheimer

Detta historiska Townhouse har nyligen blivit totalrenoverat och är designat för ett bekvämt och modernt boende med högsta kvalitet. Huset ligger 3 minuters promenad från torget i Soller.

Detta historiska Townhouse har nyligen blivit totalrenoverat och är designat för ett bekvämt och modernt boende med högsta kvalitet. Huset ligger 3 minuters promenad från torget i Soller.

Boarean på ca 500 kvm består av tre våningsplan:

Bottenvåningen har ett stort öppet kök med en härlig umgängesyta för måltider som angränsar till en underbar trädgård med en stor swimmingpool. Trädgården är ett perfekt ställe för avkoppling ifrån Sollers stadsliv och det känns som en oas med den läckra utsikten mot bergen. På samma våningsplan finns ett läsrum och sovrum samt ett badrum. Där finns också en tvättstuga i anslutning till köket.

På första våningen finns ett vardagsrum med utgång till en terrass som har en fin utsikt mot bergskedjan. På denna våning finns två ytterligare sovrum som har varsitt badrum i anslutning. Där finns också en köksyta med kylskåp och diskmaskin som kan hålla drycker kalla. Detta är en fördel då terrassen ligger på detta våningsplan.

Det finns två trappor som leder upp till andra våningen från vardagsrummet. Den ena trappan leder till upp till ytterligare två sovrum med badrum i anslutning. Den andra trappan tar dig upp till ett sovrum och badrum samt ett vardagsrum med kök i anslutning. Här uppe kan gäster leva och bo frikopplat från resten av huset.

Huset har ett garage samt extra parkeringsplats för två till tre ytterligare bilar. Det finns centralvärme och luftkonditionering i fastigheten tillsammans med ytterligare modern intelligent teknologi. Källarutrymmet är rymligt och perfekt för hemmabio, biljardbord eller som lekområden för barn. Fastigheten har en licens för uthyrning.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Spanien

Område: Mallorca

Antal rum: 13

Boarea: 500 kvm

Tomtarea: 681 kvm

Pris/bud: Kontakta mäklare

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Marléne Cedheimer

Marléne är enormt strukturerad, personligt engagerad och målinriktad. I hennes roll som VD-koordinator har hon med sig många värdefulla styrkor från sin tid som mäklarassistent och fastighetsmäklare. Tack vare lång erfarenhet av pressade tidscheman besitter hon djup förståelse av vikten av att prioritera. Marléne är van att vara flexibel, lyhörd och att ständigt vara lösningsorienterad och att erbjuda en hjälpande hand. Hon uppskattar ett tempofyllt arbete och utmanar sig själv att alltid ligga steget före. Marléne har goda kunskaper inom strategitänk, planering samt en hel del energi och ett glatt humör vilket gör att hon med enkelhet ser möjligheter och kan hitta en lösning på det mesta.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy