Snickarbacken 5 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Nyrenoverad 3:a, sekelskifte, högst upp på tyst gata invid Humlegården Stureplan

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Pietetsfullt renoverad genomgående 3:a högst upp i sekelskiftesfastighet på lugn gata invid Humlegården med utsikt över takåsarna.

Högst upp i fastigheten på lugn tyst gata invid Humlegården och Stureplan ligger den här pietetsfullt totalrenoverade lägenheten. Lägenheten som är genomgående har begränsad insyn och fri utsikt över takåsarna mot både gatan och gården. Den tidlösa och pietetsfulla renoveringen tillsammans med exklusiva materialval ger en känsla av kvalité och ombonad.
Entréhall med marmorgolv, säkerhetsdörr och avhängnings möjlighet, runt hörnet ett gäst wc. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum varav ett mot gården. I lägenheten finns bröstpanel, stuckatur och i det stora sovrummet en vacker kakelugn. Ett ljust massivt Douglasgolv i trä från Dinesen. Kök från Kvänum med maskiner från Gaggenau, sober belysning från Örsjö och Oscar & Clothilde. Exklusivt badrum med marmorbeklädda väggar och golv med värme, handdukstork samt en praktisk tvättpelare. Sammantaget är det här en ljus, fräsch och välplanerad lägenhet med ett bra centralt läge på lugn tyst gata. Hiss finns.

LÄS MER

FAKTA

Område: Norrmalm/Östermalm

Adress: Snickarbacken 5

Antal rum: 3

Boarea: 78 kvm

Våningsplan: 4

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy