Nedre Kungsholmen - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Storslagen vindsvåning av internationell karaktär med flera altaner i syd/väst

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Exklusiv vindsvåning med fem altaner invid Norr Mälarstrand och endast en kort promenad från city. Lämpar sig såväl för stora tillställningar som familjeliv.

Spektakulär vindsvåning med 5 altaner, tre åt syd/väst med kvällssol och två åt öster med utsikt mot city och Stadshustornet. Våningen har en internationell stil och karaktäriseras av den öppna planlösningen, en väl tilltagen takhöjd, påkostade materialval och de många uteplatserna som skapar en flytande gräns mellan inne- och utomhusmiljön. Trevligt och välplanerat öppet kök centralt placerat i våningen med matplats med vikdörrar som öppnar upp helt mot en av altarna i öster och skapar en utomhuskänsla vid bordet. I anslutning till matsalen finns utgång till en rymlig altan i sydväst med plats för stora middagssällskap. Den höga takhöjden har möjliggjort plats för en bastu på ett eget våningsplan. Master bedroom suite med stort dressing room, badrum och altan bidrar till den internationella känslan. Ytterligare två bra sovrum med möjlighet till ett fjärde. Bra förrådsmöjligheter i våningen. Närliggande parkering finns att tillgå. Ett livsstilsboende vid Norr Mälarstrand endast minuters promenad från city.

LÄS MER

FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Nedre Kungsholmen

Antal rum: 5

Boarea: 352 kvm

Våningsplan: 6

Pris/bud:

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy