Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Panoramautsikt över floden och den dynamiska staden...

UTLANDSANSVARIG: Adam Andersson

Banyan Tree Residences Riverside Bangkok ligger bara 16 meter från Chao Phraya-floden och erbjuder den bästa boupplevelsen och den ultimata integriteten med 133 lägenheter i ett 45-våningskoncept. Alla rum i byggnaden ligger på över 8000 kvadratmeter [m²] mark (cirka 1,97 tunnland) och har panoramautsikt över floden och den dynamiska staden Bangkok, vilket gör att invånarna kan uppleva både den historiska atmosfären med sina antika tempel i den äldre delen av staden, liksom den snygga designen av alla moderna skyskrapor.
Det finns tre lägenhetstyper (1-3 rum) tillgängliga på Banyan Tree Residences Riverside Bangkok, i både enkel- och duplexlayouter, med golvytor och konfigurationer.

Alla bostadsrätter på Banyan Tree Residences Riverside Bangkok levereras 'fullt utrustade' inklusive importerade kök från Polyform med Gaggenau och Siemens apparater, utrustade badrum, teakgolv, luftkonditionering och vanliga vita färger. Väggbehandling och inredningskonsulting finns tillgängligt och ytterligare möbelpaket erbjuds från Polyform (Italien). Kontakta oss för mer information.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Thailand

Område: Bangkok


Pris/bud: Kontakta utlandsansvarig

UTLANDSANSVARIG

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Adam Andersson

Adam jobbar med Residence Christie's internationella objekt. Han har flera års erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Tidigare har Adam jobbat med bland annat kommersiella fastigheter och PR. För Adam är hög kvalitet och god service viktigast i varje affär.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy