- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Panoramautsikt över floden och den dynamiska staden...

MÄKLARE: Marléne Cedheimer

Banyan Tree Residences Riverside Bangkok ligger bara 16 meter från Chao Phraya-floden och erbjuder den bästa boupplevelsen och den ultimata integriteten med 133 lägenheter i ett 45-våningskoncept. Alla rum i byggnaden ligger på över 8000 kvadratmeter [m²] mark (cirka 1,97 tunnland) och har panoramautsikt över floden och den dynamiska staden Bangkok, vilket gör att invånarna kan uppleva både den historiska atmosfären med sina antika tempel i den äldre delen av staden, liksom den snygga designen av alla moderna skyskrapor.
Det finns tre lägenhetstyper (1-3 rum) tillgängliga på Banyan Tree Residences Riverside Bangkok, i både enkel- och duplexlayouter, med golvytor och konfigurationer.

Alla bostadsrätter på Banyan Tree Residences Riverside Bangkok levereras 'fullt utrustade' inklusive importerade kök från Polyform med Gaggenau och Siemens apparater, utrustade badrum, teakgolv, luftkonditionering och vanliga vita färger. Väggbehandling och inredningskonsulting finns tillgängligt och ytterligare möbelpaket erbjuds från Polyform (Italien). Kontakta oss för mer information.

LÄS MER

FAKTA

LAND: Thailand

Område: Bangkok

Pris/bud: Pris på förfrågan

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Marléne Cedheimer

Marléne är enormt strukturerad, personligt engagerad och målinriktad. I hennes roll som VD-koordinator har hon med sig många värdefulla styrkor från sin tid som mäklarassistent och fastighetsmäklare. Tack vare lång erfarenhet av pressade tidscheman besitter hon djup förståelse av vikten av att prioritera. Marléne är van att vara flexibel, lyhörd och att ständigt vara lösningsorienterad och att erbjuda en hjälpande hand. Hon uppskattar ett tempofyllt arbete och utmanar sig själv att alltid ligga steget före. Marléne har goda kunskaper inom strategitänk, planering samt en hel del energi och ett glatt humör vilket gör att hon med enkelhet ser möjligheter och kan hitta en lösning på det mesta.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy