Isaac Grunewalds väg 5 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Högt belägen vacker sekelskiftesvilla med bevarade tidstypiska detaljer. Privat insynsskyddat läge bakom mur på lugn gata.

Vacker sekelskiftesvilla belägen med ett högt, insynsskyddat, lugnt och privat läge omgiven av vitputsad mur. Villa Eka byggdes 1909 i tidstypisk stil. Ett representativt boende med bevarade detaljer och magnifik takhöjd i hall, salong och matsal. Vacker lätt kuperad tomt med flera uteplatser.
Välkomnande hall med golv i kalksten. Gäst wc. Vacker representativ matsal med öppen spis och platsbyggd alkov med bänk framför. I anslutning till matsalen en salong och en ljus veranda med plats för sittgrupp. Vät tilltaget bibliotek med platsbyggda bokhyllor. Arbetsrum/gästrum med platsbyggda bokhyllor och förvaring av sängar i vackert målade sängskåp. TV-rum med kakelugn. Sovrum med platsbyggda garderober. Kök med dubbel kyl & frys, generösa arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Serveringsgång med tidstypisk förvaring, tvättstuga med fönster samt en separat grov entré. Genomgående vackra golv.
Övervåningen har en hall med vackert handmålat fönster och platsbyggd förvaring. Tre sovrum och två badrum. Master bedroom har klädkammare, kakelugn och utgång till balkong med strålande utsikt.
Källaren har ytterligare en grovingång, bastu, dusch, separat wc, gillestuga, teknikrum och vinkällare. I källaren finns golvvärme samt gott om förvaring.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Adress: Isaac Grunewalds väg 5

Antal rum: 10

Boarea: 298 kvm

Biarea: 44 kvm

Tomtarea: 1954 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy