Ängsjövägen 115 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Enastående fastighet med sjötomt i Mälaren

MÄKLARE: Henrik Thelin

Enastående välskött fastighet i sydvästläge med generös sjötomt i Mälaren. Brygganläggning med segelbåtsdjup på eget vatten för fiske och kräftburar.

Endast 30 km från Stockholm finner vi denna lantligt belägna fastighet med sjötomt i Mälaren. Fastigheten passar både som permanentboende eller som weekend/sommarhus.

Huvudbyggnaden om totalt ca 550 kvm med genomgående hög teknisk standard. Byggnaden innehåller generösa sociala ytor i öppen planlösning med högt i tak & eldstad samt bla. gästrum, spa och stor bastu med Mälarutsikt på entréplanet. Privat övervåning med vardagsrum/allrum samt tre sovrum varav master bedroom med badrum en suite och utgång till balkong. Källarplanet innefattar garage (elportar) för tre bilar och gott om plats för exempelvis gym, förvaring, biorum etc.

Invid brygganläggningen finns en mindre byggnad för exempelvis båtutrustning/dynor/fiskeutrustning.

Gästhus om 69 kvm som ursprungligen är uppfört 1946 renoverades 1994 samt 2004. För den som behöver mer ytor när familj och vänner hälsar på går den att återigen inreda till bostad.

Huvudbyggnaden håller en hög tekniskt standard genom bergvärmeanläggning med två borrhål om drygt 200 meter. Genomgående vattenburen golvvärme. FTX-ventilation och separat luftkonditionering av övre plan. Mekaniska jalusi-gardiner. Kylrum i anslutning till kök. Öppen fiber 100/100 med wifi ända ut på bryggan. Eget avlopp med djupborrad brunn samt trekammarbrunn med infiltration. (Kommunalt v/a dras fram enligt kommunens uppgift till augusti 2020). Man har dragit in 35 Ampere i fastigheten och vid strömavbrott finns ett fristående dieselaggregat som försörjer hela fastigheten.

Fastigheterna är idag avstyckade i två enheter, för den som i framtiden vill förädla/utveckla vidare.

För privata visningar vänligen kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin

LÄS MER

FAKTA

Område: Stäket

Adress: Ängsjövägen 115

Antal rum: 7

Boarea: 409 kvm

Biarea: 210 kvm

Tomtarea: 10437 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy