Beatelundsvägen 21 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjötomt i sydväst med generös brygga och sjöstuga

MÄKLARE: Jan Tivenius

Naturskönt belägen villa på sjötomt, trevliga sällskapsytor med dubbel takhöjd och uteplatser i sydväst. Brygganläggning med sjöstuga och generöst trädäck. Välskött tomt om ca 7 000 kvm ca 25 minuter från City.

Lugnt och privat belägen villa om 233 kvm på sjötomt med härlig sjöutsikt. Huset är ombyggt 2003 i gammal stil och är högt beläget med stora uteterrasser i sydväst. Huset rymmer trevliga sällskapsytor med dubbel takhöjd och öppen spis. Upp till 4 sovrum och två badrum. Mycket vacker tomt med lång strandlinje, gräsytor, grusade gångar, tallar och högresta ekar. Nere vid vattnet finns en trevlig byggnation med brygga, sjöstuga och generöst trädäck. Flytbryggan i betong är gediget byggd med segelbåtsjud. Sjöstugan om ca 37 kvm erbjuder pentry, bastu och två rum. Garage för två bilar. Den välskötta tomten om ca 7 000 kvm har ett lugnt läge i skärgårdsmiljö endast ca 25 minuter från City. Snabbt tillträde är möjligt.

LÄS MER

FAKTA

Adress: Beatelundsvägen 21

Antal rum: 6

Boarea: 160 kvm

Biarea: 73 kvm

Tomtarea: 7030 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy