Residence Logo

Nyhetsbrev

Alstaholm anno 1907- unikt sjöställe med tennisbana, båthus och pool

MÄKLARE: Jan Tivenius

Alstaholm anno 1907 är ett idylliskt sjöställe med en vacker parkliknande tomt med grusade gångar och högresta ekar. Vid stranden ligger tennisbanan och bryggan med båthus fint skyddad.

Alstaholm - Ett vackert sjöställe med över 100 meter lång strandlinje beläget på en parkliknande tomt med generösa gräsytor, grusade gångar och högresta ekar. Alstaholm uppfördes 1907 som en brudgåva till en av döttrarna på närbelägna Beatelunds Herrgård. Som ett fint minne av denna tid hänger brudkronan kvar i entréns takkrona. Fastigheten har nu varit i samma familjs ägo sedan i början av 1980-talet. Huvudbyggnaden med flyglar har under 90-talet kompletterats och byggts ihop till en enhet om totalt 542 kvm. Samtidigt anlades även den rymliga poolanläggningen. Idag erbjuder huvudbyggnaden sällskapsrum och sovrum till många sällskap då flyglarna är självständiga enheter med badrum och pentry. Tennisbanan ligger vackert skyddad vid stranden och är belagd med Plexi-pave. Här har många av världens tennisess utmanat nuvarande ägaren. Flytbryggan i betong är gediget byggd med segelbåtsdjup. I det intilliggande båthuset om ca 130 kvm vilar nästa ägares Chris-Chraft Corsair tryggt under tak. Den välskötta tomten om 17 000 kvm har ett lugnt läge i skärgårdsmiljö endast ca 25 minuter från City.

LÄS MER

FAKTA

Område: Värmdö

Adress: Beatelundsvägen 23

Antal rum: 10

Boarea: 414 kvm

Biarea: 128 kvm

Tomtarea: 17000 kvm


Pris/bud:

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy