Ånäs gård 1 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Ånäs gård vid Hårsfjärden

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Ånäs gård är en mycket välskött och högt belägen gård vid Hårsfjärden med fantastiska vyer och mark om totalt ca 8 ha i sydostläge. Mangårdsbyggnad från 1908 med klockren havsutsikt i bra skick med flera sällskapsutrymmen om ca 400 kvm. Vackra altaner och balkonger samt välskött gårdsplan, gräsmattor och rabatter kring huset. Tre separata bostadshus som uthyres vilket ger goda intäkter. Ånäs gård är beläget 3,5 mil söder om Stockholm.

Ånäs gård är en mycket välskött och högt belägen gård vid Hårsfjärden med fantastiska vyer och mark om totalt ca 8 ha i sydostläge. Mangårdsbyggnad från 1908 med klockren havsutsikt i bra skick med flera sällskapsutrymmen om ca 400 kvm. Vackra altaner och balkonger samt välskött gårdsplan, gräsmattor och rabatter kring huset. Tre separata bostadshus som uthyres vilket ger goda intäkter. Mindre hamn om ca 800 kvm med gott om plats för flera båtar. Vackert stall från 2016 om 5 boxar, sadelkammare och belyst ridbana om 60x20 m. Vidare finns rymlig maskinhall, dubbelgarage, loge/helikopterhangar, vedbod, herbre etc. Det finns även flera hästhagar och det ingår ett vattenområde (utäga) öster om fastigheten om ca 2 ha med fiskerätt. Ånäs gård är beläget 3,5 mil söder om Stockholm.

LÄS MER

FAKTA

Adress: Ånäs gård 1

Boarea: 273 kvm

Biarea: 92 kvm

Tomtarea: 7.369 ha

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy