Älgövägen 332 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjötomt med skyddat soligt läge, bra brygganläggning, sandstrand och gästhus.

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Sjötomt med skyddat soligt läge, hus för permanent eller fritidsboende. Strålande utsikt, bra brygganläggning med segelbåtsdjup, vedeldad bastu, sandstrand, gästhus och garage.

Med enastående utsikt över Erstaviken och Gåsö ligger den här fina södervända fastigheten. Tomten som är terrasserad ner mot sjön erbjuder fruktträd, jordgubbsland, hallon, krusbär och svartvinbär. Flera fina uteplatser i olika väderstreck. I trädgården finns en pergola, växthus, förråd och en vedeldad bastu nere vid bryggan. Vid stranden ligger ett gästhus med trinett och wc. Stor brygga med segelbåtsdjup. Parkering för 4 bilar samt ett kallgarage för en bil. Huvudbyggnad med hall, klädkammare samt badrum. Kök matrum i öppen planlösning. I köket finns bland annat en fungerade vedspis och utgångar till en terrass och en balkong som ligger i olika väderstreck för både morgon och kvällssol. Vidare på detta plan ett vardagsrum med öppen spis (kassett) samt ett arbetsrum/sovrum. På övre plan finns två sovrum en klädkammare samt ett badrum.
Hela fastigheten inhägnad för hund och/eller barn. Visning den 3/11 - vänligen kontakta mäklaren för visningstid och anmälan!

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Älgö

Adress: Älgövägen 332

Antal rum: 5

Boarea: 160 kvm

Tomtarea: 3000 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy