Dragarstigen 6 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjötomt med högt sydväst läge, stor brygganläggning med bastu mot Vårgärdssjön.

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Sjötomt med högt fritt sydväst läge, stor brygganläggning i Vårgärdssjön med vedeldad bastu.

Uppe vid vändplan på återvändsgata ligger den här fina sjötomten med högt fritt läge och utsikt över Vårgärdssjön, Svärdsjö naturreservat, Älgö och vidare över Baggensfjärden.
Huset är i tre plan med entré och garage, två sovrum, tvättstuga, bastu samt ett wc på det nedre planet. Ett mellan plan med två till tre sovrum, badrum med wc, stort sällskapsrum med öppen spis och stora fönsterpartier mot vattnet samt kök med matplats. På mellanplanet finns utgång till terrass från både hall som det stora sovrummet. Ett övre plan som tidigare använts som ateljé med öppen spis, wc, ett litet pentry, kattvindar och en längsgående balkong mot vattnet. Flera fina uteplatser, plana gräsytor, trappa ner till Vårgärdssjön där stor brygganläggning med en vedeldad bastu finns.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Adress: Dragarstigen 6

Antal rum: 7

Boarea: 252 kvm

Biarea: 83 kvm

Tomtarea: 2061 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy