MårtenPers Bo - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Bed & breakfast, designhotell eller konferensanläggning med unikt läge

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Bed & breakfast eller designhotell - här har ni möjligheten att skapa något fullständigt unikt på Österlen! Beläget med en förförisk utsikt över Östersjön, där Bornholm reser sig i horisonten, och där det skånska landskapet och ljuset är som vackrast.

Bed & breakfast, designhotell eller konferensanläggning med unikt läge. MårtenPers Bo är ett skånskt paradis som måste upplevas på plats. Vi känner in atmosfären, tanken, kärleken och läget. Utan omsvep är MårtenPers Bo något av det mest unika vi kan tänka oss. Den gamla gården uppfördes under början av 1900-talet, 2011 tog nuvarande ägare över och en ny epok startade. 2012 påbörjades en omfattande ombyggnation och renovering, allt gjordes utifrån att skapa en plats att träffas på, där kvalitet och den genuina lugnande känslan sattes i första rummet. Något som återspeglar sig också i den känsla som vi upplever när vi befinner oss på MårtenPers Bo och i alla gården anläggningar och rum.
Genuina material som tegel, leca, marockansk tadelakt, pigmenterad puts i svart ton, moderna energifönster och vackra golv i en underbar mix.
De elva dubbelrummen går i samma anda och vi möter glaspartier, golvvärme, rena linjer och en mjuk inspiration från Indien. Möjligheterna att bygga ut finns och ytterligare nio rum samt konferensrum finns på skiss, ta gärna del av denna i bilagorna som finns.
Dessutom har man låtit den gamla maskinhallen och logen bli till en otroligt generös festlokal med tillhörande utrymmen.
Man lät också under 2015 bygga om det gamla boningshuset till en restaurang med matsalar. Det installerades ett modernt kök med restaurangugn, diskmaskin, häll, kylförvaring, kyl/frys samt lät en del av det gamla finnas kvar som ett minne av det som tidigare fanns här. Allt på ett smakfullt och tilltalande sätt.
En trappa upp ovan restaurang och matsalar breder ovanvåningen ut sig. Kännetecknande för MårtenPers Bo är de generösa ytorna. Även här på ovanvåningen finns det goda förvaringsutrymmen samt ett par rum idag. Utmärkta möjligheter att inreda och installera anläggningens personalkontor och personalavdelning. Varmt välkommen till unika och underbara MårtenPers Bo!

LÄS MER

FAKTA

Område: Brantevik Österlen

Adress: MårtenPers Bo

Boarea: 1590 kvm

Pris/bud:

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy