Lenavägen 5 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sjötomt med högt fritt läge - pool - egen brygga med bastu

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Sjötomt med högt fritt läge och strålande utsikt. Modernt hus med stora fönsterpartier, utomhus pool, brygga med bastu, sandstrand samt en separat garagebyggnad för två bilar - allt i bästa skick.

Välkomnande entré där man möts av en ljus hall med öppen spis, som vetter mot både hall och vardagsrum. Hallen öppnar upp mot kök med köksö och vardagsrum i öppen planlösning. Här slås man av dom stora fönsterpartierna som ger ljus och rymd. Vidare finns ett rum, glasrummet, omgärdat av fönsterytor från golv till tak. På detta plan även ett gäst wc med dusch. En trappa upp finns två badrum och tre sovrum i fil alla med utgång till balkong. Det stora hörnsovrummet har eget badrum och en stor klädkammare som skulle kunna göras om till ytterligare ett sovrum om behov finns. På det nedre planet finns ett stort allrum, gym, bastu med dubbeldusch, tvättstuga, teknikrum, wc samt utgång till terrass. Separat garagebyggnad för två bilar. Stor härlig tomt med poolanläggning och plana gräsytor. Nere vid vattnet en väl tilltagen brygga med segelbåtsdjup. På bryggan en byggnad med bastu och ett relaxrum. Invid bryggan klipphällar och en liten sandstrand. Sammantaget är det här en representativ fastighet med ett lugnt fridfullt läge. Huset ligger högt fritt och insynsskyddat och har genomgående hög standard.

LÄS MER

FAKTA

Område: Värmdö - Herrviksnäs

Adress: Lenavägen 5

Antal rum: 8

Boarea: 330 kvm

Biarea: 60 kvm

Tomtarea: 6050 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy