Adolf Fredriks Kyrkogata 5 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Takvåning med terrass och utsikt i fyra väderstreck

MÄKLARE: Jan Tivenius

Takvåning i etage med en golvyta om 203 kvm med Stockholms mest spektakulära utsikt över stadens horisont åt både söder och norr. Planlösning med fyra sovrum, generösa badrum, bastu, braskamin samt takterrass.

Utsökt vindsvåning om 203 kvm golvyta belägen mitt i Stockholm med en av Stockholms mest spektakulära utsikter över stadens horisont i fyra väderstreck. Den insynsskyddade takterrassen om ca 20 kvm erbjuder en vacker utsikt över takåsarna bort mot Stockholms stadshus.

Flexibel planlösning med umgängesdel på entréplan med bibliotek och matsal i fil öppet mot köket med stor köksö samt badrum med spa. Övre etage utgörs av familjedelen med vardagsrum med eldstad, två sovrum och badrum. Stora glasskjutpartier mot stora terrasseni söder och flera takfönster ger våningen ett härligt ljusflöde. Totalt finns fyra sovrum plus en gästkammare. Bygglov för en ytterligare balkong går att förnya.

Våningen är bekvämt belägen vid Adolf Fredriks Kyrka med närhet till Stockholms restauranger och shopping. Mycket bra förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett rymligt källarförråd. Internetanslutning med upp till 1000 Mbit som ingår i avgiften. Stabil förening med en välskött fastighet och med en mycket god ekonomi.

LÄS MER

FAKTA

Område: Norrmalm

Adress: Adolf Fredriks Kyrkogata 5

Antal rum: 6

Boarea: 180 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy