Residence Logo

Nyhetsbrev

En sommardröm i vackra och genuina Ljunghusen

MÄKLARE: Jörgen Göransson

Med närhet till både hav, ljung, Ljunghusens golfbana och tennisbanorna runt hörnet finner vi denna underbara sommardröm. Stigarna utanför leder oss ner till vackra promenader, till havet och till stränder. Den stora och generösa tomten är nästintill orörd. Denna naturtomt som passar så underbart perfekt till denna vackra byggnad. Drygt 200 kvadratmeter tillsammans med vind och källare. En punchveranda där det hembakta smakar extra gott. Det är något speciellt med Ljunghusen. Framförallt är det förföriskt vackert i varje steg och kvarter. I överlåtelsen ingår också en av de populära och åtråvärda badhytterna.

1912 uppfördes bostadsbyggnaden av grosshandlare Edvin Thomée. Man lät uppföra en sommardröm där man tog till vara på känslan av det vackra skånska, det genuint tilltalande och framförallt det familjära med generösa sällskapsytor och flera sov. Redan 1928 förvärvade nuvarande släkt fastigheten och dess karaktär har förändrats genom åren men 2014 gjorde nuvarande ägare en omsorgsfull restaurering och såg till att den så vackra gamla träfasaden åter fick synas.

Bostadsbyggnaden och fastigheten har ett unikt och bra läge med endast ett par minuters promenad till salta bad. Genom drönarbilder ser vi hur nära fastigheten är havet och som med dess balkonger, uteplatser, punchveranda, och den härliga naturtomten med sina lummiga tallomgivningar erbjuder ett sällsynt och perfekt läge!
Låt bilderna inspirera dig och, om ni vill, kan vi dela med oss av hur nuvarande ägares tankar och ritningar på hur en ombyggnad kan komma att se ut. Självklart kan även nybyggnation göras med Ljunghusens generösa detaljplan.

I överlåtelsen ingår också en av de populära och åtråvärda badhytterna. Vänligen kontakta oss för mer information.

Hjärtligt välkommen!

LÄS MER

FAKTA

Område: Ljunghusen

Adress: Södra Klockvägen 2

Antal rum: 7

Boarea: 204 kvm

Biarea: 13 kvm

Tomtarea: 2801 kvm


Pris/bud: Pris på förfrågan

MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Jörgen Göransson

Att vara tillgänglig, lätt att nå och alltid uppdaterad tillsammans med en passion för byggnader, fastigheter, affären och kundkontakten kombinerat med lång erfarenhet där erfarenheten ligger nästan 30 år som aktiv fastighetsmäklare, nästan 1.400 sålda bostäder och en bred kunskap inom fastighetsmäkleri gör mitt yrke är mer en livsstil än just enbart ett yrke. Det är roligt, spännande och engagerande att börja en ny arbetsdag, det är grunden för att lyckas som fastighetsmäklare. Att nu få vara en del av Residence Christie's är en utmaning och oerhört inspirerande som erfaren fastighetsmäklare. Välkommen du med!

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy