Randersgatan 1 – Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Patriciervilla Tågaborg - Helsingborg

MÄKLARE: Jörgen Göransson

I Tågaborg med bästa läge och med utsikt över Öresunds blå vattenspegel är denna storslagna patriciervilla anno 1904 belägen. Här erbjuds en samlad sällskapsdel med matsal och 4 sovrum. Stor parkliknande tomt om 1945 kvm med garage med plats för tre bilar.

Storslagen patriciervilla, anno 1904, belägen I Tågaborg i bästa läge och med utsikt över Öresunds blå vattenspegel. Villan har genom åren varsamt renoverats där man bevarat de många originaldetaljer som ger huset dess karaktär. Här erbjuds en samlad sällskapsdel bestående av tre rejäla rum samt en stor matsal med blyinfattade fönster och handmålningar från 1600- och 1700-talens Europa samt utgång till terrass och trädgård i sydväst. Övre plan erbjuder fyra stora sovrum varav två har kakelugn samt allrum och två badrum. Källarplan har förutom goda ekonomiutrymmen även gästrum och hobbyrum. Stor insynsskyddad parkliknande tomt om 1945 kvm med hortensior, rhododendron och en vacker damm. Vidare finns ett garage om 60 kvm med plats för tre bilar som är byggt som ett skyddsrum.

LÄS MER

FAKTA

Område: Tågaborg

Adress: Randersgatan 1

Antal rum: 11

Boarea: 380 kvm

Biarea: 175 kvm

Tomtarea: 1945 kvm


MÄKLARE

Jörgen Göransson

070-617 96 90

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jörgen Göransson

Att vara tillgänglig, lätt att nå och alltid uppdaterad tillsammans med en passion för byggnader, fastigheter, affären och kundkontakten kombinerat med lång erfarenhet där erfarenheten ligger nästan 30 år som aktiv fastighetsmäklare, nästan 1.400 sålda bostäder och en bred kunskap inom fastighetsmäkleri gör mitt yrke är mer en livsstil än just enbart ett yrke. Det är roligt, spännande och engagerande att börja en ny arbetsdag, det är grunden för att lyckas som fastighetsmäklare. Att nu få vara en del av Residence Christie's är en utmaning och oerhört inspirerande som erfaren fastighetsmäklare. Välkommen du med!

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy