Wiströmsvägen 6 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Modern välplanerad villa med sjönära läge på Älgö.

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Utmärkt läge invid Alfredsroviken. Välplanerat modernt hus byggt 2012 med genomgående hög standard. Fastigheten har flera fina uteplatser, plana gräsytor, vedeldad bastu på tomten, dubbelgarage samt båtplats och bad vid tomtgräns. Sol från tidig morgon till sen kväll.

Välkommen till denna moderna villa med sjönära läge på återvändsgata. Huset har genomgående hög standard med fina materialval och en bra disposition. Fastigheten har ett soligt sjönära med läge med utsikt över Alfredsroviken och Ingaröfjärden. Entréplan med hall, gäst wc och en öppen sällskapsdel med öppen spis och stora panoramafönster som ger en härlig sjökontakt. Välutrustat kök i öppen planlösning med utgång till uteplats i soligt läge, här finns utekök, grill, matplats o sittgrupp. Vidare på detta plan ett sovrum en suite med stora fönsterpartier mot vattnet och morgonsol, badrum med badkar separat dusch, dubbelhandfat, wc, i anslutning en stor klädkammare. En trappa upp finns terrass med strålande utsikt och sol från morgon till kväll.
Nedre plan med groventré, allrum med stora fönsterpartier, två sovrum invid ett badrum med dusch och wc plus ett större sovrum en suite, badrum med badkar, separat dusch och wc. Begvärmepump med vattenburen golvvärme i hela huset, fiber finns.
Bra tomt med plana gräsytor, fruktträd, vedeldad bastu och flera fina soliga uteplatser. I anslutning till tomten finns allmän brygga med båtplats och bad med sandstrand och klippor. Ett livsstilsboende med bästa läge på Älgö som passar både som året runt boende alternativt som ett exklusivt weekend ställe endast 35 min från stan.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Älgö

Adress: Wiströmsvägen 6

Antal rum: 7

Boarea: 227 kvm

Biarea: 25 kvm

Tomtarea: 1603 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy