Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Magnifik sällskapsvåning i genomgående toppskick högt upp i huset

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Magnifik sällskapsvåning i genomgående toppskick belägen högt upp i huset med närhet till såväl Humlegårdens grönska som Stureplans nöjesutbud. Tidstypiska detaljer så som speglade pardörrar, generös takhöjd och öppen spis.

Magnifik sällskapsvåning i genomgående toppskick belägen med närhet till såväl Humlegårdens grönska som Stureplans nöjesutbud och finanscentrum. Här välkomnas man av tidstypiska och klassiska detaljer så som stram stuckatur, speglade pardörrar, generös takhöjd, öppen spis samt burspråk.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Antal rum: 7

Boarea: 309 kvm


MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy