Björngårdsgatan 14C - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unik sällskapsvåning med äkta townhousekänsla

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Unik sällskapsvåning med äkta townhousekänsla i genomgående toppskick och med privat, solig uteplats. Här erbjuds modern design och exklusiva materialval i tidigare anrik industrifastighet.

Unik sällskapsvåning med äkta townhousekänsla i genomgående toppskick och egen, härlig uteplats. Belägen i en fastighet med anor från 1600-talet på en av Södermalms mest attraktiva adresser vid Mariatorget. Här erbjuds modern design och exklusiva materialval i tidigare anrik industrifastighet. Här har arkitekten skapat en trevlig och öppen planlösning och tillfört moderna inslag i en tidigare industriell byggnad anno 1885.

Våningen bjuder på stora sällskapsytor, exklusivt renoverat kök och tre rogivande sovrum, samt tre helkaklade badrum varav master bedroom med badrum en suite. Våningen, som präglas av flödande ljus, andas elegans och harmoni med dess exklusiva utförande och väldisponerade utformning. Vidare finner du dubbla altandörrar till den egna terrassen som ligger mot den vackert arkitektritade gården med orangeri, stensättningar och till våren blommande körsbärsträd. Bostaden ligger som i en undangömd oas, men inom gångavstånd finns alla nöjen och bekvämligheter man kan önska sig av Söders puls.

LÄS MER

FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 6

Boarea: 202 kvm

Våningsplan: 1

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy