Ropuddsvägen 8 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

MÄKLARE: Jonas Häggbom

På vacker sjötomt med gedigen brygga och med underbar utsikt över Alfredsrovikens vattenspegel ligger denna attraktiva villa i två plan endast 35 minuter från stadens puls. Ett livsstilsboende med lugnt och privat läge med genuin skärgårdskänsla .

Med ett fantastiskt läge i lugna Alfredsroviken ligger den här fina sjötomten. Högt fritt läge ger en strålande utsikt ut över Alfredroviken och vidare ut mot Ingaröfjärden. Huset omfattar idag sex rum och kök med möjlighet till en ny disposition som ger fler rum om så önskas. Entréplan med med stora sociala ytor för umgänge med familj och vänner. Här slås man av den fina utsikten och sjökontakten genom stora panoramafönster. På detta plan även ett sovrum med stort badrum med wc. Nedre plan med ett allrum, en spa avdelning med bastu och en mosaikklädd pool. Ytterligare på nedre plan ett stort sovrum och badrum samt flera utrymmen såsom tvättstuga och förvaring. Garage med direkt ingång till kök. Terrasserad tomt med stor brygganläggning . Invid bryggan ett gästhus med trinett, dusch och wc.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Älgö

Adress: Ropuddsvägen 8

Boarea: 239 kvm

Biarea: 80 kvm

Tomtarea: 1406 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy