Vikvägen 3 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Klassiskt sekelskifte i mycket gott skick med pool i Rösunda.

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Representativt sekelskifte med stora social ytor i vackra Rösunda. Stenhus i fyra plan ritat 1905 av Carl Westman. Vacker trädgårds tomt i rakt söderläge med plana gräsytor, flera uteplatser samt härlig poolanläggning.

Representativt stenhus med stora social ytor ritat av Carl Westman 1905. Villan har den klassiska dispositionen där tidsenliga attribut är väl bevarade. Vacker trädgård med plana gräsytor, fruktträd, bärbuskar, flera fina uteplatser samt en del som är naturtomt. Villan omfattar idag 12 rum med möjlighet till åtta sovrum, tre badrum, stora social ytor, vinkällare, bastu/spa samt dubbel garage. Här finns flera öppna spisar, kakelugn, kamin, vackra golv och snickerier. Härligt poolområde med utedusch omgärdat av en stenlagd terrass med plats för solstolar och matbord. Fastigheten har ett lugnt bra läge i populära Rösunda på södervänd tomt. Ett bra kontinuerligt underhåll av nuvarande ägare gör att huset genomgående är i gott skick. Huset har bergvärme och är nyligen besiktigat och uppmätt till en yta av 496 kvm boyta och 92 kvm biyta fördelat över fyra plan. Vänligen kontakta mäklaren för visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Adress: Vikvägen 3

Antal rum: 12

Boarea: 496 kvm

Biarea: 92 kvm

Tomtarea: 2060 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy