Fredrikshovsgatan 2 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Vacker sekelskiftesvåning med utblick mot Strandvägen och Djurgården

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Representativ sekelskiftesvåning belägen i ståtlig fastighet anno 1896. Väldisponerad planlösning i genomgående mycket gott skick. Generös takhöjd, vacker stuckatur och fungerande öppen spis.

Representativ sekelskiftesvåningen belägen på en av Östermalms mest attraktiva adresser ett stenkast från Strandvägen och Djurgårdsbron. Här välkomnas man av tidstypiska och välbevarade detaljer så som vacker stuckatur, speglade pardörrar, generös takhöjd, öppen spis samt burspråk med utsikt över Narvavägens grönskande allé. Våningen bjuder på stora sällskapsytor, exklusivt renoverat kök, tre rogivande sovrum varav master bedroom med badrum en suite. Våningen präglas av flödande ljus och rymd tack vare flertalet stora fönster och sitt burspråk. Mycket eftertraktat läge med närhet till Fredrikshovs Slottsskola, Djurgårdens vackra promenadstråk, restauranger och bagerier, kaféer på Strandvägskajen och goda kommunikationer med såväl charmig spårvagn, buss som T-bana.

Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Fredrikshovsgatan 2

Antal rum: 5

Boarea: 157 kvm

Våningsplan: 1.5

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy