Fleminggatan 27 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Ytterst väldisponerad och vackert utsmyckad våning

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Representativ och ljus våning belägen högt upp i huset i genomgående toppskick. Rikligt utsmyckad med vacker stuckatur och fungerande, ståtlig kakelugn.

Elegant renoverad våning i genomgående toppskick belägen högt upp i huset. Våningen är vackert utsmyckad med magnifik stuckatur, burspråk, höga bröstpaneler, spröjsade fönster och fungerande ståtlig kakelugn. Vidare finner man stora sällskapsytor, exklusivt renoverat kök, balkong samt tre ljusa och rogivande sovrum. Ytterst väldisponerad planlösning som passar både familjen och för de sociala tillfällena.
Välkommen till ett storslaget boende i populärt kvarter nära pulsen, grönska och utmärkta kommunikationer strax utanför entrén.

LÄS MER

FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Fleminggatan 27

Antal rum: 5

Boarea: 155 kvm

Våningsplan: 5

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy