Marinstadsvägen 13 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Drömboende på vattnet 15 min från Stockholms City

MÄKLARE: Jan Tivenius

I Marinstaden vid Svindersviken bor man på vattnet med takterrass i kvällssol, egen båtplats, spa och bastu. Ett fantastiskt livsstilsboende med skärgården runt hörnet och enkel access till City via vattenvägen.

I Marinstaden vid Svindersviken bor man på vattnet med takterrass i kvällssol, egen båtplats, spa och bastu. Utmed ena sidan, 18 meter lång, lägger man enkelt till vid kajen med den egna båten och gästernas. Ett fantastiskt livsstilsboende med skärgården runt hörnet och enkel access till Stockholm vattenvägen.

Det underhållsfria huset är ritat av den erkände finska marinarkitekten Timo Urala i samarbete med svenska arkitekten Ants Endre. Villan, som är störst i området, har ett unikt hörnläge och dämed det största vattenområdet. Det generöst tilltagna huset om 229 kvm har härliga sällskapsrum både ute och inne. Perfekt familjehus med fyra sovrum och tre badrum. Huset har även ett övre, 3:e plan som erbjuder en generös takterrass med sol från morgon till kväll, gym, bastu och bubbelpool. Huset är utrustat med ett inbyggt ljudsystem med högtalare både inne och på terrass och brygga. Under somrarna badar man direkt från egna huset och under kalla vintrar kan man i stället åka långfärdsskridskor från badbryggan. Flytbryggor för två vattenskotrar finns också att tillgå.

Marinstaden är vackert belägen i Svindersviken som har utmärkta kommunikationer. En vacker cykel och gångväg utmed vattnet tar dig smidigt in till Södermalm. Vill man båtpendla till stan går det utmärkt med båt från Nacka Strand som är 10 minuters gångväg från huset, till Nybroplan tar det ca 15 min. Nacka Strand har också ett rikt utbud av krogar, paddelbanor och minigolf. Svindersviks Café, ett par minuters promenad från huset, är känt för sina trevliga luncher.

LÄS MER

FAKTA

Område: Svindersviken

Adress: Marinstadsvägen 13

Antal rum: 7

Boarea: 214 kvm

Biarea: 15 kvm

Tomtarea: 216 kvm

Pris/bud: 19 900 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy