Torpvägen 13 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Nybyggt arkitektoniskt konstverk med atrium

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Nybyggt arkitektoniskt konstverk med atrium på sydvästvänd sjötomt. Allt i högsta internationella klass där samtliga materialval är omsorgsfullt utvalda på plats runt om i Europa. Fastigheten har en stor brygganläggning med 2 sjöstugor, utomhus pool, gästlägenhet, hiss samt garage för flera bilar.

Spektakulärt boende på sydväst vänd sjötomt. Huset som är helt nybyggt (ingen har bott i huset) omfattar 15 rum med 5-7 sovrum, 4 badrum, gym, vinkällare, matkällare, bastu, escaperoom, förråd, tvättstuga, inbyggd musikanläggning, gästvåning med fullutrustat kök och badrum, teknikrum, loggia och garage för tre bilar. På balkong under tak finns stenklädd terrass med utekök, gasolgrill och öppen spis. Arkitekten har genom ett atrium och stora fönsterpartier (varma glas) skapat en känsla av ljus och rymd.
Inredningen som är helt unik är skräddarsydd och framtagen av Liljencrantz Design.
Huset är privat mot gatan men öppnar upp mot sjösidan och erbjuder genomgående högsta internationella klass med noga utvalda handplockade naturmaterial och ett byggtekniskt hantverk långt utöver det vanliga där endast det bästa är gott nog.
Plan barnvänlig tomt med stora gräsytor och pool. Rejäl brygganläggning med två sjöstugor där bastu, dusch, wc, kök och sovplatser finns. Ett livsstilsboende av yppersta klass med härligt solläge endast 15 minuter från Stockholms innerstad.

LÄS MER

FAKTA

Område: Näsby Park

Adress: Torpvägen 13

Antal rum: 15

Boarea: 422 kvm

Biarea: 384 kvm

Tomtarea: 3837 kvm


Pris/bud: Pris på förfrågan

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

PLATS

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy