Torben Gruts Väg 1 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Unikt boende i lägenhet ute på Holmen med härlig vy över Baggensfjärden.

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Välplanerad lägenhet i två plan med en balkong och två uteplatser. Fin sjöutsikt från samtliga rum och uteplatser. Närhet till bad, båtplats, promenadstråk, restaurang, caféer och kommunikationer. Enskild visning enlig överenskommelse med mäklaren.

Med ett härligt läge ute på Holmen, omgivet av vatten, ligger denna lägenhet med egen ingång från gården. Välkomnande hall öppnar upp mot vardagsrum och kök som är i öppen planlösning med utgång till både balkong och uteplats. På detta plan finns ett sovrum och ett badrum med badkar, i badrummet finns även en tvättpelare. På nedre planet som delvis är i souterräng finns två sovrum båda med sjöutsikt samt en separat bastu med dusch och wc. Allrum med utgång till uteplats samt ett bio/läsrum. Lägenheten ligger drygt 20 m från vattnet vilket ger fin sjökontakt. Här erbjuds ett enkelt och praktiskt boende med hög livskvalité. Garageplats och möjlighet till båtplats finns att hyra separat. Lägenheten står tom och tillträde kan ske per omgående. Kontakta mäklaren för enskild visning!

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Rösunda

Adress: Torben Gruts Väg 1

Antal rum: 5

Boarea: 160 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy