Vårgärdsvägen 20 A - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Villalägenhet med utsikt över Erstaviken i nationalromantisk fastighet

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Lägenhet med townhousekaraktär i nationalromantisk stil. Bra läge, sjöutsikt, balkong i sydväst. Barnvänlig tomt samt stort garage med inrett loft.

Villalägenhet med utsikt över Erstaviken attraktivt belägen på Solsidan. Byggnaden ritades 1920 i en nationalromantisk stil av arkitekt Erik Bülow Hübe. Lägenheten är belägen i den högra flygeln och har en tydlig townhousekaraktär med tre våningsplan plus inredd källare. Representativt sällskapsrum med öppen spis samt utgång till altan i sydvästläge med sjöutsikt. Upp till fem sovrum och tre badrum, varav master bedroom på eget våningsplan. Platsbyggt kök med matplats för 8 personer. Lägenheten har genomgående fina materialval såsom golv av gotländsk kalksten, mörkbetsade ekgolv, spröjsade glasdörrar, öppen spis och fönsternischer i kalksten. Vidare finns tidstypiska detaljer som väggpanel och platsbyggda bokhyllor. Källarplan med sovrum, egen tvättstuga samt förråd. Lägenheten disponerar en privat trädgård om ca 1600 kvm samt stort garage med inrett loft.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Adress: Vårgärdsvägen 20 A

Antal rum: 5

Boarea: 181 kvm

Biarea: 70 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy