Snoilskyvägen 38, 5tr - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Privat penthouse med 190 kvm takterrass

MÄKLARE: Henrik Thelin

Penthouse med 360 graders takterrass om 190 kvm. Hiss med direktaccess in i lägenheten. Master Bedroom med dressingroom och badrum en suite. Genomgående synnerligen hög kvalitet på allt i hela bostaden från belysningssystem till carraramarmorns klassning.

Exceptionellt boende genom ett eget penthouse med omslutande 360 graders takterrass om 190 kvm. Ta hissen med direktaccess hela vägen in i din egna bostad som innefattar hela våningsplanet. Ett nyproducerat penthouse om fyra rum och kök med 3 möjliga sovrum varav två har badrum en suite och ett även sitt egna dressingroom. Till detta boende söker vi dig med riktigt höga krav på kvalitet in i minsta detalj. Vi kan säga att hela våningsplanet är platsbyggt för att rymma en kvalitativ tillvaro på västra Kungsholmen. Den stora takterrassen är dessutom förstärkt hela vägen runt så att du skall kunna välja i vilket väderstreck just du vill ställa ditt spabad. Möblera upp med ett antal sköna uteplatser och följ solens strålar eller gå undan för skugga beroende på vad som passar dig just för dagen.

Kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin för privata visningar 070-617 96 20 alternativt [email protected]

LÄS MER

FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Snoilskyvägen 38, 5tr

Antal rum: 4

Boarea: 169 kvm

Våningsplan: 5

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy