Ängsvägen 7 - Residence Fastighetsmäklare

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Ståtlig villafastighet anno 1914 med eftertraktat läge i Storängen

MÄKLARE: Henrik Thelin

Ståtlig villafastighet om 491 kvm belägen på stor tomt med eftertraktat läge i Storängen endast 10 min från Stockholm. Ritad av Edvard Hubendick och uppförd 1914. Varsamt renoverat till ett modernt boende med genomgående hög standard och i synnerligen gott skick. Boarea 358 kvm.

Ståtlig villafastighet om 491 kvm belägen på stor tomt med eftertraktat läge i Storängen endast 10 min från Stockholm. Ritad av Edvard Hubendick och uppförd 1914. Varsamt renoverat med bibehållen stil och klass till ett modernt boende med genomgående hög standard och i synnerligen gott skick. Stora ljusa sociala ytor på entréplanet såsom bla vardagsrum med öppen spis, matsal och bibliotek. På övre våningsplanet finns ett Master bedroom med badrum en suite och rymligt dressingroom. Vidare innehåller våningsplanet två sovrum, ett stort allrum samt ännu ett badrum. Vindsplanet inrymmer bla arbetsrum/sovrum med access till balkong och exempelvis gameroom med eget kök för ungdomarna. Inrett källarplan med allrum/tv-rum, tvättstuga, separat entré, gym, matkällare och förråd. På fastigheten finns även ett fristående garage om ca 22 kvm samt en förrådsbyggnad.

Vacker uppvuxen trädgårdstomt omgärdat med staket, fina plana gräsytor för lek och parkeringsmöjlighet för 3-4 bilar.

Som ägare av en äldre fastighet i Storängen blir du automatiskt andelsägare i "Tjänstemännens Egnahems förening vid Storängen M.B.P.A". Föreningen äger Ängen och Parken där tennisbana, boulebana och lekpark är belägen. Likaså äger föreningen 98% av AB Storängens Samskola som är ett dotterbolag till Egnahemsföreningen och förvaltar fastigheten på Värmdövägen 176 . Idag inrymmer byggnaden två bostäder, Montessoriförskola samt festlokal. Läs gärna mer om området och historien på storangen.se


Kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin 070-617 96 20 alternativt [email protected]

LÄS MER

FAKTA

Område: Storängen

Adress: Ängsvägen 7

Antal rum: 10

Boarea: 358 kvm

Biarea: 133 kvm

Tomtarea: 1518 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy