Neglingevägen 6B - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Egen udde med plan fin tomt, brygganläggning, separat byggnad för bastu/relax.

MÄKLARE: Jonas Häggbom

Plan barnvänlig sjötomt på egen udde. Enplansvilla med stora fönsterpartier och panoramavy över vattnet från samtliga rum på övre plan. Källare med dubbelgarage. Egen sandstrand, stor brygganläggning, bastu/relax byggnad vid egen brygga.

Spektakulärt boende på egen udde i Neglingeviken. Huset som delvis är renoverat 2017/18 bjuder på rogivande vy över Neglingevikens vattenspegel från samtliga rum. Öppen sällskapsdel med stora fönsterpartier som ger en fin sjökontakt. Nyrenoverat kök med exklusiva materialval. Två sovrum med möjlighet till ett sovrum till samt två nyrenoverade badrum. I källaren som delvis är i soutteräng finns möjlighet till ytterligare två sovrum. Stor terrass framför huset. Plan barnvänlig tomt med stora gräsytor, strand och rejäl brygganläggning för bad och båtliv. I källarplan tort dubbelgarage med plats för tre bilar. Separat bastu/relax byggnad vid den lilla bryggan. Ett livsstilsboende med härligt solläge endast 20 minuter till city. Kontakta mäklaren för enskild visning.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden

Adress: Neglingevägen 6B

Antal rum: 7

Boarea: 201 kvm

Biarea: 97 kvm

Tomtarea: 1470 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Häggbom

Jonas Häggbom har arbetat som mäklare sedan 2007 varav 8 framgångsrika år på Eklund Stockholm New York. Jonas som är utbildad ekonom började sin karriär som börsmäklare och var under 11 år även delägare i en bankirfirma. Han har en gedigen idrottsbakgrund i segling där han bl.a. vunnit Gotland Runt, SM, NM, EM, VM och även deltagit på OS. Som utbildad och tidigare verksam coach på landslagsnivå vet Jonas vikten av målsättning och en strukturerad plan för att uppnå sina mål. Jonas är av kunderna en mycket uppskattad mäklare som genom sitt raka lediga och mycket affärsmässiga sätt har en förmåga att leda processerna fram mot ett avslut där alla parter är nöjda. Detta har under åren renderat i många framgångsrika försäljningar med rekordpriser både vad gäller bostadsrätter i innerstan som attraktiva villor i bl.a. Saltsjöbaden, Älgö, Karlsudd och ute på Värmdö/Ingarö. Jonas bor i Saltsjöbaden och tillbringar gärna sin fritid med familjen i vår vackra skärgård.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy