Ingarö Bredskären 105 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Egen ö med bedårande utsikt och boende i högsta internationella standard.

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Helt unik egen ö i Stockholms skärgård med bedårande utsikt, klippor, stränder och altaner i alla väderstreck. Högsta Internationell standard från 2014 med stora öppna sällskapsutrymmen, 11 dubbelrum och 10 badrum. Tre stora brygganläggningar och vedeldad bastu. Ön är belägen i västra delen av Nämdöfjärden mellan Grönö fyr och Kofotons fyr utanför Björkviks brygga.

Unik skärgårdsfastighet om ca 6 hektar på egen ö strax utanför Ingarö. Representativa byggnader i högsta internationell standard med alla tänkbara bekvämligheter från 2014. Stor och representativt huvudbyggnad om ca 400 kvm med sällskapsutrymmen och kök i öppen planlösning och 9 meter i takhöjd. Sju dubbelrum varav sex med egna badrum. Utgång till stor altan i alla väderstreck. Det finns också ett större gästhus om ca 180 kvm med stort vardagsrum med högt i tak samt fyra dubbelrum med egna badrum. Vidare finns vedeldad bastu på en av bryggorna, goda förrådsutrymmen samt ett äldre båthus. Det finns också tre stora brygganläggningar varav två erbjuder segelbåtsdjup och en har framdraget både vatten, el och luft.
Här erbjuds bedårande utsikt i alla väderstreck i klassisk skärgårdsnatur med flera vindskyddande vikar, små naturliga stränder samt härliga klippor. Ön är belägen i västra delen av Nämdöfjärden mellan Grönö fyr och Kofotons fyr utanför Björkviks brygga. För att erhålla mer info måste man fylla i en "intresseanmälan".

LÄS MER

FAKTA

Område: Ingarö

Adress: Ingarö Bredskären 105

Antal rum: 12

Boarea: 550 kvm

Tomtarea: 57420 kvm

Pris/bud:

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy