Ullbergs Väg 2 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Vattentornet i Vaxholm - unikt boende med potential

MÄKLARE: Jan Tivenius

Vaxholms vattentorn är ett unikt boende med spännande potential. Charmigt ombyggt med fyra badrum, fyra sovrum och generösa sällskapsytor samt en bastu längst upp.

Vaxholms vattentorn är ombyggt till ett unikt boende i skärgårdsmiljö med spännande möjligheter. Ett fantastiskt boende där vattentornets charm har bevarats och kompletterats med dagens behov av moderniteter. Totalt inryms i dag kök, fyra badrum, fyra sovrum och generösa sällskapsytor. Längst upp i tornet, med svårslagen utsikt, är bastun belägen. Fastigheten ligger i en lummig park där även ett komplementhus med en carport för två bilar samt uthyrningslägenhet om ca 40 kvm ingår. För den kreativa finns stor potential, den gamla vattentanken kan bli en skön pool, planet ovan en ateljé med takfönster eller en studio. Som extra bonus på detta boende så går vattentornet med överskott. När alla kostnader är betalda ger intäkter från uthyrning till teleoperatörer en inkomst på ca 300 000 kr/år.

LÄS MER

FAKTA

Område: Vaxholm

Adress: Ullbergs Väg 2

Antal rum: 7

Boarea: 270 kvm

Biarea: 100 kvm

Tomtarea: 1193 kvm

Pris/bud: 19 750 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Jan Tivenius

Janne har arbetat som mäklare sedan 2006. Han har sedan dess arbetat med försäljning av bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor i Stockholmsområdet, såsom Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden och Djursholm. Han bor i villa på Lidingö där han också sålt många fina fastigheter. Janne är även utbildad Civilingenjör och på fritiden är han aktiv med favoritidrotten fäktning där han varit både Svensk Mästare och Landslagsman.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy