Residence Logo

Nyhetsbrev

Arkitektrenoverat boende anno 1926 i bästa skick

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Smakfullt arkitektrenoverat boende från 1926 i bästa skick om 8 rum och ca 260 kvm. Representativt och mycket vackert beläget med kilometerlång utsikt över gårdsmiljö, bördiga åkrar och Mälaren.

Mycket smakfullt boende från 1926 i bästa skick. Representativt och mycket vackert beläget med kilometerlång utsikt över gårdsmiljö, bördiga åkrar och Mälaren. 8 rum om ca 260 kvm.Ljusa sällskapsutrymmen såsom vardagsrum, bibliotek och uppvärmd vinterträdgård. Flertalet sovrum, lantligt kök och öppen ateljévind. Vidare finns eldstäder och bastu. Utgång till altaner och swimmingpool på huset baksida. Äldre trädgårdstomt om 4039 kvm med flertalet vackra träd, sädesmagasin samt två ekonomibyggnader. Här erbjuds härliga omgivningar som omgärdas av kringbyggnader med anor från 1800-talet och naturupplevelser i bästa miljö. Fastigheten är belägen ca 8 mil väster om Stockholm. Endast privata visningar. Vänligen maila eller ring för bokning av visning.

LÄS MER

FAKTA

Område: Selaön

Adress: Håsta Gård 5

Antal rum: 8

Boarea: 256 kvm

Tomtarea: 4039 kvm


Pris/bud: 7 700 000 KR

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy