Grevgatan 43 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Ljus 1800-tals våning med balkong, fransk balkong och kakelugnar

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Ljus 1800-talsvåning i mycket gott skick med stor fransk balkong i förlängningen av Grevgatan, stor balkong i väster samt tre kakelugnar.

Attraktiv våning belägen mellan Östermalmstorg och Karlaplan och samtidig närhet till promenadstråken på Djurgården, Gärdet och Lill-Jansskogen. Genomgående mycket gott skick där alla ursprungsdetaljer återställts. Riklig stuckatur, tre kakelugnar varav två fungerar, träpaneler, pardörrar och fiskbensparkett ger den luftiga och fräscha våningen både stil och charm. Generös och ljus sällskapsdel med tre rum i fil som avslutas med stor fransk balkong i söderläge mot Strandvägen och Nybroviken. Rymligt kök med design från danska Unoform med stor balkong i fritt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Ett till tre sovrum, stort badrum och separat gästwc. Förening med god ekonomi och låg belåning.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Grevgatan 43

Antal rum: 4

Boarea: 124 kvm

Våningsplan: 4

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy