Kungsholmsgatan 18A - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Modern och ljus sekelskifteslägenhet högst upp i huset

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Stilrent och exklusivt renoverad sekelskifteslägenhet med modern design belägen högst upp i gårdshuset. Högt i tak och stora fönster skapar en underbar rymd och atmosfär åt hela lägenheten.

Stilrent och exklusivt renoverad sekelskifteslägenhet med en modern design belägen högst upp i gårdshuset. Högt i tak och stora fönster skapar en underbar rymd och atmosfär åt hela lägenheten. Här har arkitekten skapat en trevlig och öppen planlösning och tillfört moderna inslag i en annars klassisk sekelskiftesvåning med de attribut som hörde den tiden till. Det stilrena köket, med all maskinell utrusning från Smeg, är integrerat med det generösa sällskapsrummet. Hela våningen andas elegant modernism med en perfekt kombination av exklusivitet, privat läge, funktion och bekvämligheter. Med flertalet fönster i två väderstreck blir lägenheten ljus och luftig, samtidigt som det höga läget gör att du här bor helt ogenerat. Bostaden är välplanerad och byggd med hög standard på materialval, belysningsarmaturer vitvaror etc. Representativ och vacker fastighet anno 1897.

LÄS MER

FAKTA

Område: Kungsholmen

Adress: Kungsholmsgatan 18A

Antal rum: 4

Boarea: 117 kvm

Våningsplan: 2

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy