- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Exklusiv vindsvåning med två soliga takterrasser och tre separata ingångar

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Tilltalande och social vindsvåning i bästa skick med två rymliga takterrasser och tre separata ingångar. Varierande arkitektur med stora glaspartier, takfönster och takkupor skapar ett härligt ljusflöde och en rymlig atmosfär.

Tilltalande och social vindsvåning i bästa skick med två soliga takterrasser, två öppna spisar och tre separata ingångar. Genomgående exklusiva materialval i stilrena och ljusa toner. Med varierande arkitektur och stora glaspartier, takfönster samt takkupor skapas här ett härligt ljusflöde och en rymlig atmosfär, samtidigt som det höga läget gör att du här bor helt ogenerat. Hela våningen bjuder på ett spännande boende med sin ibland ovanligt höga takhöjd, solspel från takfönster och rejäla trappor till de två övervåningarna.

LÄS MER

FAKTA

Område: Södermalm

Antal rum: 9

Boarea: 282 kvm

Biarea: 30 kvm

Våningsplan: 6

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy