Sturegatan 29 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Klassisk sekelskiftesvåning med parkläge i Villastan

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Klassisk våning anno 1887 på attraktiv adress med parkläge i representativ och ståtlig fastighet. Flertalet stora fönster och vacker utsikt över parken skapar en ljus och rymlig atmosfär åt en våning i mycket gott skick.

På synnerligt attraktiv adress, i representativ och ståtlig fastighet anno 1887, är denna utsökta och klassiska våning belägen. Flertalet stora fönster, och vacker utsikt över parken, skapar en ljus och rymlig atmosfär. Välutrustat Tibrokök med rejäla arbetsytor och generös matplats i burspråket. Fyra sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Med högt i tak, tidstypisk stuckatur, spröjsade fönster, fiskbensmönstrad ekparkett och fungerande kakelugn finns här allt man kan önska sig av en sekelskiftesvåning. Ett stenkast bort finner du Humlegårdens grönska och Stureplans restauranger och butiker. De välbevarade fasaderna runt parken bildar idag en av Stockholms bäst bevarade 1800-talsmiljöer. Här lämnas stadens jäkt och puls lätt vid ytterdörren, och ett lugn faller på.

LÄS MER

FAKTA

Område: Östermalm

Adress: Sturegatan 29

Antal rum: 5

Boarea: 121 kvm

Våningsplan: 2

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy