Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Anrik och ytterst unik våning

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Unik och anrik våning, vars anor sträcker sig flera hundra år tillbaka i svensk historia. När man stiger in genom 1600-talsportarna är det som att resa bakåt i tiden; här möts man av det fantastiska kryssvalvstaket i pelarsalen, där väggarnas tegelsättning är en av de äldsta i Stockholm. Bostaden består av fyra våningar, på andra våningsplanet finner man den eleganta matsalen med tillhörande rokokoöverstycken och målningar tillskrivna Lorens Pasch den äldre, som samsas med den magnifika spegeln av Carl Hårleman. Runtom i huset står tre ståtliga kakelugnar givakt - samtliga från 1700-talet och av enastående kvalitet.
Bostaden har restaurerats och renoverats med varsam hand och mycket är bevarat i tidstypisk anda från byggnadstiden.
Utanför portarna finns alla nöjen och bekvämligheter man kan önska sig inom gångavstånd, men här lämnas stadens jäkt och puls lätt vid ytterdörren, och ett tidlöst lugn faller på.

Juridisk person accepteras.

LÄS MER

FAKTA

Område: Stockholm

Antal rum: 9

Boarea: 270 kvm

Biarea: 109 kvm


Pris/bud: Pris på förfrågan

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy