Sjöormsstigen 7 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Läget Läget Läget

MÄKLARE: Henrik Thelin

Enastående sjötomt med möjlighet att bygga sitt eget mästerverk. Egen udde med 300 graders sjötomt i bästa solläge med eget vattenområde. På Fornudden ligger södra Stockholms kanske mest spektakulära sjötomt.

Söker du en enastående sjötomt för att bygga ditt eget mästerverk? Vad sägs om en egen udde med 140 meter lång strandlinje och eget vatten i bästa solläge!

Byggrätten för tomten är 126 kvm i två våningar med en maximal höjd om 7,5 meter. Uthusbyggnader får uppgå till 30 kvm med nockhöjd 3 meter.

Av fastighetens 7 843 kvm är 2 940 land och 4 903 vatten.

Vill du inte bygga nytt går det fint att fortsätta bo i den befintliga villan som är i behov av en uppdatering. Villan som uppfördes 1946 och byggdes om/till 1997 har en taxerad yta om 222 kvm varav 126 kvm boyta och 96 kvm biyta. Vidare finns på fastigheten fristående garage och förrådsbyggnad samt två bryggor.

Kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin för mer information och privata förhandsvisningar.

LÄS MER

FAKTA

Område: Fornudden/Persudde

Adress: Sjöormsstigen 7

Boarea: 123 kvm

Biarea: 96 kvm

Tomtarea: 7843 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy