Brahegatan 73 - Wittska gården - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Centralt i Gränna - Tre lgh & tomt med stor potential

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Wittska gården är en av Grännas mest anrika hus uppfört 1830 och omfattar ca 250 kvm plus gårdshus om ca 80 kvm. Huset är beläget mitt i centrum med all service på kort promenadavstånd. Huvudbyggnaden omfattar idag två lägenheter om 125 kvm vardera där det finns härliga tidstypiska detaljer bevarade med flera kakelugnar, trägolv, vedspisar, spegeldörrar och bakugn. På flera ställen från huset har man makalöst vackra vyer över Vättern och solnedgångar. Gårdshuset omfattar 80 kvm i två plan med utgång till trädgården och en altan i sydväst, gårdshuset är sammanbundet via låsbara dörrar med en av de stora lägenheterna. Även här finns vackra genuina detaljer med kakelugnar, vedspis och takbjälkar. Gårdshuset renoverades 2016 och de andra två lägenheterna har renoverats kontinuerligt. En av tre lägenheter är uthyrd. Tomten är hela 2478 kvm med stor fruktlund och härliga gräsytor samt en enklare lada. Långt framskridna planer finns på att uppföra 15 lägenheter och samtidigt bevara ursprunglig byggnation.
Wittska gården är en av de få oexploaterade centrala fastigheterna i Gränna centrum med en av ortens vackraste träbyggnader samt stor potential i att vidareutveckla fastigheten.

LÄS MER

FAKTA

Adress: Brahegatan 73 - Wittska gården

Antal rum: 11

Boarea: 330 kvm

Tomtarea: 2478 kvm

Pris/bud: 8 750 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLATS

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy