Residence Logo

Nyhetsbrev

Tillfälle att förädla en fastighet med toppläge på Solsidan!

MÄKLARE: Henrik Thelin

Fastighet med sjöutsikt och tillgång till brygga i Vårgärdssjön. Markeliusvilla från 1932 i funkisstil med takaltan, uteplats, balkong, bergvärme, eldstad mm. Huset är delvis skadat enligt bifogade dokument & säljes med fullständig friskrivning.

Ser du möjligheten att förädla denna trevliga fastighet med utmärkt läge i Saltsjöbaden. Fastigheten har sjöutsikt och tillgång till brygga i Vårgärdssjön. Byggnaden är en Markeliusvilla från 1932 i funkisstil med takaltan, uteplats, balkong, bergvärme, eldstad mm. Villan är delvis skadad. Villan är tömd och mycket av det förstörda materialet är utrivet och bortforslat. I bifogade besiktnings/utredningsdokument finner ni fullständig status på byggnaden. Fastigheten säljes i befintligt skick med fullständig friskrivning enligt följande "Köparen har undersökt fastigheten och godtar fastighetens skick. Köparen avstår med bindande verkan från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten inbegripet s.k. dolda fel". Fritt fram att ta med sig egna byggare/besiktningsmän för att räkna på projektet. Kontakta undertecknad för visningar efter överenskommelse.

LÄS MER

FAKTA

Område: Saltsjöbaden - Solsidan

Adress: Rönnbacken 1

Antal rum: 8

Tomtarea: 1312 kvm


Pris/bud: 9 500 000 KR

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

DOKUMENT

KONTAKT

stäng bildvy