Hallonbacken 6 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Exklusiv villa med högt privat läge och vidsträckt utsikt över Erstaviken

MÄKLARE: Henrik Thelin

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en rymligt villa i toppskick med högt privat läge på återvändsgata och vidsträckt havsutsikt över Erstaviken. Exklusiva materialval, spännande arkitektur med öppen planlösning, full takhöjd, takterrass & eldstäder.

Bilderna talar för sig själva, men vi gör ett försök att sätta ord på denna fastighet. I höjd med talltopparna ligger denna exklusiva fastighet med enastående utsikt över Erstavikens vatten. Solen har den goda smaken att gå runt huskroppen så du alltid hittar skugga på någon av uteplatserna. Vill du däremot äta middag i kvällssolen finns ett flertal altaner/terrasser att välja på. Villan på 318 kvm fördelas om 5-7 rum och kök med möjlighet till 6 sovrum. Ett fristående dubbelgarage om ca 35 kvm med elport tar väl hand om din ögonsten. Takhöjden varierar från dryga 3 meter upp till 6 meter så här finns mycket rymd. Stilsäkra eldstäder att njuta av finns på respektive våningsplan när höstmörkret sänker sig. Modernt kök med köksö och maskinpark från Gaggenau & Miele i öppen planlösning mot det formidabla vardagsrummen med glas från golv till tak och panoramautsikt över Erstaviken. På samma våningsplan finns ett minst sagt generöst Master bedroom med lyxigt privat badrum och walk-in-closet. Pricken över i får bli husets penthouse med vidunderlig utsikt, öppen spis, badrum, bastu och rymlig takterrass i västerläge - penthouset kan med fördel nyttjas som Master bedroom. På tomten som är en blandning av trädgård & natur med berg i dagen, finns även parkering för 2-3 bilar. En besiktning av byggnaden visar att vi har ett hus i mycket gott skick och vi ser fram emot att husets nya ägare får njuta länge av Hallonbacken 6.

LÄS MER

FAKTA

Område: Tyresö Strand

Adress: Hallonbacken 6

Antal rum: 7

Boarea: 289 kvm

Biarea: 29 kvm

Tomtarea: 2192 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy