Varvsvägen 6 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Exklusiv havsfastighet med 600 kvm villa - brygganläggning, pool och spa

MÄKLARE: Henrik Thelin

Exklusiv havsfastighet med gedigen brygganläggning, stor pool, spaanläggning inomhus samt separat lägenhet och dubbelgarage i byggnaden. Möjligt att förvärva grannfastigheten med byggrätt för villa i ett eller två plan.

Varvsvägen 6 är adressen till denna exklusiva havsfastighet på Tyresö Strand. En högkvalitativ byggnad över 600 kvm fördelad på 10 rum som färdigställdes 2006. Här finns en gedigen brygganläggning med båtlift, el & sommarvatten. Trivsamt och insynsskyddat poolområde med värmeslingor, stor pool om 5 x 10 meter med upp till 2 meters djup. Entréplanet är representativt med en imponerade entré, rymligt och socialt kök med hög standard. Salong med magnifik öppen spis och balkong ut mot Erstaviken. Övre planet är privat med generösa sovrum med platsbyggda garderobslösningar. Master bedroom med dressingroom samt eget lyxigt badrum med bl.a jacuzzi. I souterrängplanet finns ett fullt utrustat generationsboende om fyra rum och kök med egen entré. Spaavdelningen innefattar stor bastu, dubbla duschar, bubbelpool och separat wc. Ett uppvärmt dubbelgarage med elportar samt tempererad vinkällare ryms även det i souterrängplanet. För den intresserade finns även ett högkvalitativt växthus från Vansta Trädgård. Möjlighet finns att förvärva grannfastigheten med byggrätt för villa i ett eller två plan enligt detaljplan. Grannfastigheten har även den access till havet/brygga genom samfällighet gemensamt med två andra fastigheter.

LÄS MER

FAKTA

Område: Tyresö Strand

Adress: Varvsvägen 6

Antal rum: 10

Tomtarea: 4045 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy