Fasanvägen 33 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Exceptionell villa med poolområde och utsikt över Edsvikens vattenspegel.

MÄKLARE: Henrik Thelin

Exceptionell villa med poolområde och utsikt över Edsvikens vattenspegel. Representativt på hörnfastighet med stor trädgårdstomt om 1 736 kvm. Takhöjd upp till 5,8 meter. Dubbelgarage och spaavdelning i huset. Byggnaden har 10 rum om ca 458 kvm. Sex av dessa nyttjas med fördel som sovrum om behov föreligger.

Med sjönära läge och vacker utsikt över Edsviken erbjuder vi nu en spektakulär villa till försäljning. Med sina 10 rum om ca 458 kvm i riktigt bra skick är detta ett exceptionellt boende för området.

Det representativa entréplanet har vackra marmorgolv till stora ytor. En imponerade salong/vardagsrum med eldstad och full takhöjd om knappt 6 meter samt stora fönster och skjutdörrar med access och utsikt över poolområdet och Edsvikens vatten. Stilig matsal för stora sällskap samt ett ännu rymligare ljust kök med utsikt. På detta våningsplan finns även gästrum med eget badrum samt ett arbetsrum/sovrum.

Villans mer privata del ligger en trapp upp med ett entresolplan som bidrar till volymen. Här finns tre sovrum i bra storlekar, ett badrum och två balkonger med morgon respektive kvällssol. Master bedroom är även det placerat på våningsplanet med dubbla klädkammare och smakfullt badrum en suite.

Dina ögonstenar parkerar du tryggt i dubbelgaraget i källarvåningen. Det är i detta våningsplan du har plats för aktiviteter genom biljardrum, biorum, vinkällare och spaavdelning.

Kontakta fastighetsmäklare Henrik Thelin för privata visningar.

LÄS MER

FAKTA

Område: Sjöberg

Adress: Fasanvägen 33

Antal rum: 10

Boarea: 296 kvm

Biarea: 162 kvm

Tomtarea: 1736 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Henrik Thelin

Henrik är registrerad fastighetsmäklare sedan 1996 och har därmed samlat kunskaper & erfarenhet i drygt 20 år. Bostadsägare i Stockholm, Skåne, Göteborg & Nyköping har genom åren kunnat nyttja Henriks expertis. Idag är det framförallt ägare till välbelägna villor i Stockholm förunnat att anlita hans tjänster. Välkommen att kontakta Henrik när du skall köpa eller sälja ditt hem.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy