- Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Solbadande villa med pool vid havet - Båtplats och bad

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Vid gatans slut i lugnt villaområde finner vi denna underbara familjevilla med generösa utrymmen belägen på solbadande tomt nära vattnet. Rymlig altan och pool mot havet i sydöst med gott om utrymme för sköna dagar i solen och badande i poolen.

På insidan är det genomgående hög standard och praktisk planlösning där Vicco har stått för såväl design som inredning. Entréplan har öppnats upp och har förstklassig sjökontakt och härliga umgängesytor med ett modernt kök och matplats som förenas med vardagsrummet utåt vattnet. Här finns också ett sovrum alternativt arbetsrum med intilliggande smakfullt badrum. Utanför köket finns en rymlig altan med sol hela dagen samt ett inglasat uterum. Vardagsrummet har en öppen spis som sprider husfrid och värme.

En trappa ner finner vi en optimerad planlösning med tre sovrum och praktiska vardagsytor. Stort master bedroom med klädkammare och härlig utsikt ut mot vattnet och med egen utgång till altanen. Här finns också ett stort spaliknande badrum med rymligt badkar, separat dusch och bastu allt med flera designade detaljer. Ytterligare finns två sovrum varav det ena med egen utgång till altanen. I mitten, mellan sovrumsdelarna, finns ett praktiskt vardagsrum som även det har utgång till altanen.

Poolen ligger insynsskyddat med utsikt över havet, här finns även ett nedsänkt spabad i direkt anslutning till poolen. Altandäcket har utrymme för flera sittplatser och har ett vind- och insynsskyddande plank samt utedusch. En flera hundra år gammal ek står i tomtgränsen och skänker välbehövlig skugga och lugn. Bad och båtplats ligger i anslutning framför den egna tomten. Detaljplanen är generös och erbjuder goda möjligheter att bygga ut och uppföra garage samt attefallshus om så önskas. Busshållplats, grundskola och förskoleverksamhet finns inom 500 meter. Du kommer snabbt ut på motorvägen med bil och är i centrala Göteborg på 30 minuter.

Vänligen maila för bokning av visning samt ytterligare information, [email protected]

För härlig inspiration vänligen se Viccos hemsida på www.vicco.se

LÄS MER

FAKTA

Område: Onsala vid havet

Antal rum: 6

Boarea: 276 kvm

Biarea: 34 kvm

Tomtarea: 1338 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy