Knut Marks Väg 5 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Privat och lantligt med utsikt över havet i väster

MÄKLARE: Jonas Martinsson

Härligt rymlig och väldisponerad villa med strålande västerläge och havsutsikt över kobbar och skär och där bortom det öppna havet. Villan är högt och ogenerat belägen helt utan grannar och ligger innanför ett vackert ambassadliknande staket med pelare i granit och smidda grindar på en tomt om 6858 kvm. Allt för hög säkerhet och diskretion.

Villan erbjuder generösa och öppna sällskapsutrymmen på entréplan men även mer traditionellt kök med intilliggande matsal. Sällskapsrummet har öppet till nock och en magnifik öppen spis, kontakt till plan två via balkonger och intill ett arbetsrum. Totalt fem sovrum varav fyra med egna badrum och alla har utgång till altan eller balkong med bara grönska och hav utanför. Master bedroom ligger på entréplan. Överallt i villan slås man av den inbjudande närheten av naturen utanför tillsammans med havet bortom trätopparna.

Källaren har delvis suterräng plan, här finns biorum, vinkällare med berg i dagen och hobbyrum samt gott om förvaring. Integrerat dubbelgarage.

På flera ställen i villan har man utgång till altanen i väster, en underbar plats för middagar i kvällssolen eller att rofyllt sitta och beskåda västkusten vackra väderskiften. Här finns även ett bubbelbad.

Tomten är både anlagd och har naturliga delar. Stor trädgårdsdamm med stensättningar och omgivande härliga gräsytor som övergår i talldungar.

Sammantaget är detta en utomordentligt planerad villa på en generös tomt utan grannar samt med havet och naturen som din närmsta granne.

Endast personliga visningar. Vänligen ring eller maila för ytterligare information.

LÄS MER

FAKTA

Område: Billdal

Adress: Knut Marks Väg 5

Antal rum: 9

Boarea: 376 kvm

Biarea: 117 kvm

Tomtarea: 6858 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Jonas Martinsson

Jonas har huvudansvaret för komplexa bostadsförsäljningar och gårdsförsäljningar med utgångspunkt från västkusten. Han har gjort flera rekordförsäljningar för villor i Båstad, Torekov, Halmstad, Marstrand, Fjällbacka och Göteborg. Han är även tillsammans med Henric Falkenberg grundstommen i RC:s framgångsrika gårdsmäklarteam och de arbetar över hela södra Sverige med allt från välbelägna mindre gårdar till slott och större egendomar. Jonas är mycket allround och klarar av alla typer av komplexa försäljningar, även fastigheter som ligger i bolag.

Jonas började arbeta inom branschen 2001 med kommersiella fastigheter, strax därefter inriktade han sig på att arbeta med exklusiva boenden men främst gårdar. Sedan dess har han varit en starkt bidragande faktor till att bygga upp gårdssidan hos Residence. Han är en av grundarna till Residence och var tidigare verksam i Stockholmsområdet. Han har en universitetsexamen som Lantmästare och väl bevandrad inom jord och skog men jobbar även med komplexa försäljningar av villor och attraktiva fritidshus. Jonas är uppvuxen på en gård strax utanför Varberg på västkusten och har idag hela västkusten, Skåne och inlandet som arbetsområde. På fritiden spenderar han gärna tid i naturen eller idrottar.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy