Vindö Prästgårdsväg 8 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sommaridyll på Vindö - Stor barnvänlig sjötomt i sydväst

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Sjötomt med underbart sydvästläge endast ett par minuter från Kanholmsfjärden & havsbandet. Exklusiv arkitektritad villa uppförd 2005 som inspirerats av 1700-talets karolinergårdar men med öppen planlösning med generösa glaspartier.

Huvudbyggnaden stod klar 2005 och är ritad av arkitekt Jonas Glock med 1700-talets klassiska karolinergårdar som förebild. Huset är vänt mot sydväst på en stor sjötomt om 5 436 kvm, varav eget vattenområde 1 532 kvm i en pittoresk & genuin skärgårdsmiljö intill Kanholmsfjärden med endast en kort båttur till Sandhamn. Från poolen & altanen har man en strålande utsikt över vattnet och den egna brygganläggningen för stora båtar & de två inredda sjöbodarna. Interiört präglas huset av en klassisk New Englandstil med öppen planlösning, stora sällskapsytor, generösa spröjsade glaspartier och exklusiva materialval. I källarplanet erbjuds bl.a. Två gästrum med egna ingångar, spa, gym, tempererad vinkällare, biorum & tvättstuga samt goda ekonomiutrymmen. Vidare finns på fastigheten dubbelgarage, blomsterrum, redskapsbod samt gästhus med två sovrum, kök och bad. Bergvärme och AC installerad.

LÄS MER

FAKTA

Område: Värmdö - Vindö

Adress: Vindö Prästgårdsväg 8

Antal rum: 7

Boarea: 260 kvm

Biarea: 260 kvm

Tomtarea: 5436 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy