Mariatorget 4 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Sekelskiftesvåning i högt läge mot Mariatorget - altan och balkong

MÄKLARE: Miriam Drakeling

Högt upp i huset på en av Södermalms mest attraktiva adresser finner man denna attraktiva våning med det bästa från såväl slutet av 1800-talet som från dagens modernistiska vindar.

Högt upp i huset på en av Södermalms mest attraktiva adresser finner man denna attraktiva våning med det bästa från såväl slutet av 1800-talet som från dagens modernistiska vindar. Här välkomnas man av tidstypiska och välbevarade detaljer så som två ståtliga kakelugnar, stuckatur, speglade pardörrar, dörröverstycken och stora fönster med djupa, speglade fönsternischer. Spatiös sällskapsdel med utsikt över Mariatorgets grönska och exklusivt kök med all maskinell utrustning. Övre plan erbjuder rogivande sovrum med utgång till stor altan med soligt söderläge, samt badrum klätt i Statuario-kakel och bastu. Gammal och välskött förening med god ekonomi.

LÄS MER

FAKTA

Område: Södermalm

Adress: Mariatorget 4

Antal rum: 6

Boarea: 170 kvm

Biarea: 8 kvm

Våningsplan: 3

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Miriam Drakeling

Med flera år i branschen har Miriam en gedigen erfarenhet, och har valt att specialisera sig på exklusiva våningar i Stockholms innerstad samt attraktiva villor. Hög ambition är Miriams signum, och hennes energi och engagemang märks väl i varje delmoment. Här är kvalitet och service högsta prioritet där ingenting lämnas åt slumpen. Hennes liv på Östermalm har givit Miriam god kännedom om alla dess vackra gator och omgivningar, men oavsett var i staden hon jobbar drivs Miriam av en brinnande tävlingsinstinkt att ständigt överträffa kundernas förväntningar. Målet är alltid att nå bäst resultat med nöjda kunder och långsiktiga relationer.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy