Högmalmsvägen 19 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Nybyggd villa - 220 meter egen strandlinje

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Skärgårdsdröm med bästa solläge i sydväst. Generös villa i klassisk stil med enastående kontakt med det framförliggande vattnet. Stor parkliknande tomt med 220 m egen strandlinje med brygga och båthus. 4-bilsgarage och gästhus, allt i genomgående bästa skick.

Nybyggd och generös familjevilla med sällsynt stor sjötomt i bästa sydvästläge attraktivt belägen med stor brygganläggning och originalbåthus i nyskick. Ogenerad parkliknande tomt om hela 20351 kvm mark, plus eget vattenområde, med ca 220 meter strandlinje. Vacker björkpark och barnvänliga gräsytor med sol från tidig morgon till kväll. Villan om nybyggda 360 kvm presenterar genomgående ljus och en enastående rymd tack vare väl tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier. En generös hall med extra takhöjd och direkt sjöutsikt imponerar tillsammans med det stilsäkra köket och sällskapsrummet intill med vy över trädgården och det framförliggande vattnet. Klassiska attribut som spröjsade fönster och enhetlig fiskbensparkett är genomgående och utsikten ut över vattnet är magnifik från merparten av alla rum. Varmgarage med plats för fyra bilar och även ett mindre hus på tomten som passar utmärkt som tex. gästhus. Ett sällsynt tillfälle att förvärva två fastigheter, varav den ena är obebyggd, och en villa i absoluta toppskick.

LÄS MER

FAKTA

Område: Djurö, Möja och Nämdö

Adress: Högmalmsvägen 19

Antal rum: 11

Boarea: 360 kvm

Tomtarea: 52221 kvm

MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars är sedan 1999 verksam inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Han är en av grundarna till Residence Christie’s med stor respekt i branschen och meriter på sitt CW som ingen annan kan mäta sig med, så som filmikonen Ingmar Bergmans Fårö, Strandvägens mest exklusiva och spektakulära våning genom tiderna, det anrika Gamla Djursholm, Stockholms största penthouse och ett av Lärkstans vackraste townhouse för att nämna några. Lars har ett ständigt aktuellt kontaktnät i detta kundsegment och en merpart av affärerna sker under full diskretion och utan traditionell marknadsföring till uppdragsgivarnas uppskattning.

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy