Högmalmsvägen 19 – Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Nybyggd villa - 220 meter egen strandlinje

MÄKLARE: Lars Fogelklou

Skärgårdsdröm med bästa solläge i sydväst. Generös villa i klassisk stil med enastående kontakt med det framförliggande vattnet. Stor parkliknande tomt med 220 m egen strandlinje med brygga och båthus. 4-bilsgarage och gästhus, allt i genomgående bästa skick.

Nybyggd och generös familjevilla med sällsynt stor sjötomt i bästa sydvästläge attraktivt belägen med stor brygganläggning och originalbåthus i nyskick. Ogenerad parkliknande tomt om hela 20351 kvm mark, plus eget vattenområde, med ca 220 meter strandlinje. Vacker björkpark och barnvänliga gräsytor med sol från tidig morgon till kväll. Villan om nybyggda 360 kvm presenterar genomgående ljus och en enastående rymd tack vare väl tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier. En generös hall med extra takhöjd och direkt sjöutsikt imponerar tillsammans med det stilsäkra köket och sällskapsrummet intill med vy över trädgården och det framförliggande vattnet. Klassiska attribut som spröjsade fönster och enhetlig fiskbensparkett är genomgående och utsikten ut över vattnet är magnifik från merparten av alla rum. Varmgarage med plats för fyra bilar och även ett mindre hus på tomten som passar utmärkt som tex. gästhus. Ett sällsynt tillfälle att förvärva två fastigheter, varav den ena är obebyggd, och en villa i absoluta toppskick.

LÄS MER

FAKTA

Område: Djurö, Möja och Nämdö

Adress: Högmalmsvägen 19

Antal rum: 11

Boarea: 360 kvm

Tomtarea: 52221 kvm


MÄKLARE

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

SÅLD

Lars Fogelklou

Lars startade sin karriär som fastighetsmäklare 1997 på Östermalm i Stockholm. 1999 började han arbeta inom Stockholms mest exklusiva bostadssegment. Lars är delägare i Residence och var med från början, 2002, och startade firman. Hans huvudsakliga inriktning har varit förmedling av större bostadsrätter i Stockholms innerstad samt attraktiva villor på Lidingö, Bromma, Saltsjöbaden & Djursholm. Lars är även utbildad marknadsekonom.

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

KONTAKT

stäng bildvy