Gripensnäs 5 - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Gripensnäs vid Långhalsen

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Gripensnäs intill Långhalsen i hjärtat av Sörmland med natursköna omgivningar och underbara vyer i bästa miljö. Gamla anor och huvudbyggnad om 21 rum och 1.065 kvm.

Gripensnäs är en högt och välbelägen gård intill Långhalsen i hjärtat av Sörmland med natursköna omgivningar i underbara miljö. Gården har gamla anor och huvudbyggnaden om 21 rum och 1.065 kvm byggdes 1929. Trevliga och ljusa sälskapsutrymmen, restaurangkök och tolv sovrum. Inomhussimhall och spa. Här erbjuds även en charmig sjöstuga om ca 100 kvm precis vid sjökanten och gästhus om ca 60 kvm samt båthus och förrådsutrymmen. Det ingår även 15.868 kvm vatten i Långhalsen som erbjuder signalkräftor och insjöfisk. Gripensnäs är beläget ca 13 mil sydväst om Stockholm.
Endast privata visningar. Vänligen maila eller ring för bokning av visning.

LÄS MER

FAKTA

Område: Sörmland

Adress: Gripensnäs 5

Boarea: 1065 kvm

Biarea: 75 kvm

Tomtarea: 22739 kvm

Pris/bud: 16 000 000 KR

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy