Gripensnäs - Residence Christie's International Real Estate

ENG

Residence Logo

Nyhetsbrev

Kontakt

Gripensnäs vid Långhalsen

MÄKLARE: Henric Falkenberg

Gripensnäs från 1929 är högt och vackert beläget med underbara vyer i natursköna omgivningar intill sjön Långhalsen . Flera ljusa och trevliga sällskapsutrymmen samt tolv sovrum. Två gästhus.

Gripensnäs är en högt och vackert välbelägen gård intill Långhalsen i hjärtat av Sörmland med natursköna omgivningar i underbara miljö. Gården har gamla anor och huvudbyggnaden byggdes 1929.
Trevliga och ljusa sällskapsutrymmen med utgång till altan, restaurangkök samt tolv sovrum. Inomhuspool och äldre spa. Det erbjuds även en charmig sjöstuga om ca 100 kvm precis intill sjökanten samt ytterligare ett gästhus om ca 60 kvm. Vidare finns båthus och förrådsutrymmen. Husen har viss renoveringsbehov. Det ingår även 15.868 kvm vatten i Långhalsen som erbjuder både signalkräftor och insjöfisk. Gripensnäs är beläget ca 13 mil sydväst om Stockholm. Endast privata visningar. Vänligen maila för bokning av visning.

LÄS MER

FAKTA

Område: Sörmland

Adress: Gripensnäs

Boarea: 1065 kvm

Biarea: 75 kvm

Tomtarea: 22739 kvm

Pris/bud: 14 000 000 KR

MÄKLARE

Henric Falkenberg

070-617 96 16

[email protected]

DELA:

facebook twitter pinterest email

ENG

PLANRITNINGAR

PLATS

Henric Falkenberg

Henric är specialist på gods & gårdar, men jobbar även med försäljningar av attraktiva våningar och sjöställen i Stockholms närhet. Henric är uppvuxen på en gård i Sörmland och har stor erfarenhet av skog och lantbruk och gediget intresse av jakt och fiske. Förutom att Henric är reg fastighetsmäklare har han studerat ekonomi och konsthistoria. Han har även flera års praktisk erfarenhet både från affärsbank samt ledande auktionshus

Tack för ditt mail, vi återkommer snarast

Något gick fel, var god försök igen senare

ALLA BILDER

BESKRIVNING

BILDER

PLANRITNINGAR

KARTA

KONTAKT

stäng bildvy